Foccacia

Foccacia er et luftig brød med mye olivenolje av beste kvalitet. Dette er en storselger i våre caféer, både som tilbehør til salater, eller som smørbrød.
Ingredienser: Hvetemel, vann, eplesurdeig (vann, sammalt rug, hvetemel og ren eplejuice), durum fullkornmel, potetgranulat, olivenolje ekstra virgin, gjær, havsalt og sukker.
Toppet med oliven og rosmarin eller cherrytomat og basilikum.
Horn med valmuefrø

Kringla er kjent for sine horn langt utenfor Lofotens grenser. Vi baker våre horn med masse melk og lange hviletider på deigen. Denne kombinasjonen sammen med steken i steinovn gir et fantastisk smakfult og saftig produkt.
Ingredienser: Hvetemel, melk, vann, rapsolje, gjær, sukker, havsalt og egg. Dekor: Valmuefrø
Smørebaguette
Mini-groffe

Et grovt lunsjprodukt som inneholder mye frø i tillegg til det grove melet som fremkommer av brødskala'n.
Ingredienser: Vann, Hvetemel, Solsikkekjerner, Sammalt rug (7,8%), Rug helkorn (5%), Rugkli (3,3%), Sesamfrø, Linfrø, Havsalt, Rugmalt og Gjær.
Kan inneholde spor av gresskarkjerner.
Vekt: Ca. 810 g
Grovhetsprosent: 54
Gulrotboller
Gulrotbollen egner seg spesielt godt som hamburgerbrød (prøv det til fiskeburger!), men er også et godt lunsjprodukt eller som et sunnere alternativ til hvetebollen.
Ingredienser: Hvetemel,vann, revet gulrot, meierismør, sukker, solsikkekjerner, kruskakli (4,1%), gjær og havsalt.
Grovhetsprosent: 26
Baguetter
Ciabatta

Den italienske tøffelen.
Ciabattaen vår bakes med veldig lite gjær, og deigen hviler i opptil 48 timer før den bakes ut. Når vi da legger til at den stekes i steinovn får vi en sprø rustikk skorpe og en krumme med store poringer og mye smak.
Ingredienser: Vann, hvetemel, fullkornsmel av durum, rugmel, havsalt og gjær.
Frokostbrød
Rundstykker
