Havrebrød med honning

Barnas favoritt!
Saftig og grovt uten hele korn. Med et hint av honning som står godt til smaken av
havre.
Ingredienser: Vann, Hvetemel, Surdeig (av rug og vann), Havregryn (16,1%), Sammalt rug (5,5%), Kruskakli (2,4%), Honning, Salt og Gjær.
Vekt: Ca. 740g
Kan inneholde spor av sesamfrø
Grovhetsprosent: 57
Speltkorn
Groffebrød

Et grovt ¨matpakkebrød¨ som inneholder mye frø i tillegg til det grove melet som fremkommer av brødskala'n.
Ingredienser: Vann, Hvetemel, Solsikkekjerner, Sammalt rug (7,8%), Rug helkorn (5%), Rugkli (3,3%), Sesamfrø, Linfrø, Havsalt, Rugmalt og Gjær.
Kan inneholde spor av gresskarkjerner.
Vekt: Ca. 810 g
Grovhetsprosent: 54
Vestfjordbrød

Bakt med melk som gjør brødet ekstra saftig. Med den særegne smaken av gresskarkjerner.
Henningsværbrød

Lang modningstid, surdeig og malt gjør dette til et brød med mye smak og grov struktur.
Ingredienser: Vann, Hvetemel, Sammalt rug , Sammalt hvete (14,4%), Surdeig av rug, Havregryn, Sesamfrø, Linfrø, Solsikkekjerner, Maltekstrakt, Havsalt, Rugmalt, og Olivenolje ekstra virgin.
Kan inneholde spor av gresskarkjerner.
Vekt: Ca. 760g
Grovhetsprosent: 27
Fransk landbrød

Et fint surdeigsbrød med sprø skorpe og store poringer som egner seg godt til grilling, gryteretter, salater etc. Et sunnere alternativ til loff.
Ingredienser: Hvetemel, vann, sammalt hvete, sammalt rug (9,1%), rugmel, maltekstrakt, oghavsalt. Bakt med surdeig av rug.
Kan inneholde spor av sesamfrø.
Vekt: Ca. 760 g
Grovhetsprosent: 17