Torget

På Torget i Svolvær har vi bakeriet vårt som baker varer for alle avdelingene våre, i tillegg til cafè, så her er det aktivitet nesten hele døgnet.

Du kan sette deg ned å nyte livet i vår flotte uteservering på sommeren, eller du kan komme inn i varmen på vår hyggelige kafé. Fra kafeen kan kan følge med på den hektiske aktiviteten i bakeriet gjennom store glassvinduer. Dette er et valg vi har gjort helt bevisst for at du skal kunne se at på Kringla jukses det ikke med noen ting, vi serverer ærlig mat, og ikke minst: under hygieniske forhold.

Om lokalene:

Kompanigården er blant Svolværs eldste bygårder. Allerede i 1896 stod bygget ferdig for selskapet Berg & Co. Frem til 1950-tallet inneholdt bygget kolonial, manufaktur, sko, stoffer, garn og fotograf Kanstad sin butikk. Men det er det er først og fremst Berg & Co. sin malerforretning mange forbinder bygget med. I de senere år har det vært flere forskjellige aktører i bygget, blant annet bakeriutsalg, urmaker og musikkforretning, og senest klesbutikken No.19, før Kringla etablerte bakeri i lokalene i 2009.

Besøksadresse: Torget 21, 8300 Svolvær